1e Landgraaf Bruist

Stichting Landgraaf Musiceert organiseerde voor het eerst het grote evenement "Landgraaf Bruist". Dit nieuw evenement is de vervanger van het jaarlijks Landgraaf Musiceert Concertweekend. Er is gezocht naar een nieuw concept om de blaasmuziek dichter bij de mensen te brengen daar de concertweekenden in de concertzalen het grote publiek niet meer bereikt.
 Dat is dus "Landgraaf Bruist"geworden. In het Winkelcentrum stond 2 dagen lang een groot podium  waar de 10 landgraafse hafa verenigingen een optreden mochten verzorgen. Maar dat was nog maar het begin. Ook vonden er diverse optredens plaats  in de galerijen.
Onze Fanfare opende dit grote evenement op zaterdag 27 september met een verrassende  Flashmob in de Jumbo. Aansluitend marcheerden we door het winkelcentrum naar het grote podium. Om 14.00 uur gaven we daar een gevarieerd concertoptreden. Maar ook ons leerlingorkest had hier haar eerste optreden en wel op de hoek van de fotoshop. We hebben getracht zoveel mogelijk facetten van een muziekvereniging te laten zien en horen en we denken dat we daar zeker in geslaagd zijn.

                                                                                   

                                                                     

                                                                             8e Autowasdag door onze Jeugdleden

De fanfare hield ook dit jaar haar jaarlijkse autowasdag. Op zondag 14 september was het een top drukte van auto's die de weg naar de parkeerplaats hadden gevonden en in 6 uur tijd werden er maar liefst 28 auto's door onze jeugdleden gewassen. Daarnaast hebben we ook nog 20 loten van de Grote Clubactie verkocht. De opbrengst komt ten goede van de jeugdkas zodat de Jeugdcommissie het komende jeugdkamp financieel gedekt heeft. We danken alle chauffeurs, alle leden, iedereen die een cake gebakken hebben en een speciaal woord van dank  aan ons beheerders echtpaar Peter en Marlie Wetzels die de locatie en het water gratis ter beschikking hebben gesteld.

Maak jouw eigen website met JouwWeb